Kaartverkoop The Wiz is gestart!

Vandaag, 1 november, is de kaartverkoop voor onze nieuwe productie ‘The Wiz’ van start gegaan! De musical wordt op 17, 18 en 19 april 2020 uitgevoerd in schouwburg Odeon in Zwolle. Graag nodigen wij je uit om ook deze keer weer aanwezig te zijn bij een van de voorstellingen van deze vrolijke, swingende familiemusical!

Het verhaal The Wiz volgt in grote lijnen de verhaallijn van het boek dat aan de oorsprong van The Wiz ligt. Dorothy (Annelie Franken) raakt de weg kwijt en belandt in het wonderbaarlijke land van Oz. Ze gaat op zoek naar De Wiz (Vera van Lierop) die haar kan vertellen hoe ze de weg naar huis terug kan vinden. Tijdens haar zoektocht ontmoet ze een Vogelverschrikker (Jann Hogeboom) zonder verstand, een Blikkeman (Anoesjka Volkers) zonder hart en een Leeuw (Jeroen Nijhof) zonder moed. Samen gaan ze verder en zoeken ze naar huis, een hart, verstand, moed maar bovenal naar zichzelf.

The Wiz is een musical naar ‘The Wonderful Wizard of Oz’ van L. Frank Baum. Het verhaal is van William F. Brown en de muziek en de liedteksten van Charlie Smalls. De Nederlandse vertaling is gemaakt door Martine Bijl.
We zijn er weer in geslaagd een mooie cast samen te stellen met veel rollen voor onze eigen leden!

Kaartjes zijn vanaf vandaag te reserveren via deze nieuwe website! Nieuw en handig is ook dat je vanaf nu bij het reserveren van je kaartje(s) je eigen plek(ken) kunt kiezen. Reserveer dus snel je kaartje en je bent verzekerd van een mooie zelfgekozen plek!

Wij zien je graag op 17, 18 en/of 19 april 2020 in schouwburg Odeon!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven