Presentatieavond Ciske de Rat

Zet het in je agenda!

Op 1 September 2021 wordt een presentatieavond gehouden. Onze regisseur Timothy zal vertellen hoe hij de productie wil vertolken, hoe het decor eruit zal gaan zien, etc. Ook wordt dan verdere uitleg gegeven over de verschillende rollen en over de data van de audities voor de (hoofd)rollen en de kinderauditie.

De voorstellingen zullen plaatsvinden op 8, 9 en 10 april 2022 in Odeon.

Voor het bijwonen van de presentatieavond moet je je aanmelden via: info@zwolsmuziektheater.nl

Kun je niet naar de presentatieavond komen, maar wil je wel graag meedoen? Dan mag je ook gewoon een mailtje sturen en aangeven dat je graag wil meedoen. De informatie krijg je dan na 1 september opgestuurd.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven