Een advertentie plaatsen

Net als voor onze vorige producties brengen we voor Shrek een programmaboekje uit. Naast informatie over de musical, acteurs en het artistiek team, staat het boekje ook vol met leuke weetjes en foto’s van achter de schermen. Wij bieden in dit programmaboekje bedrijven, personen en instellingen de mogelijkheid om zich als financieel ondersteuner van onze productie te presenteren.

Zeker de moeite waard! Het full-color boekje heeft een oplage van maar liefst 1000 stuks. We weten uit ervaring dat het boekje altijd goed wordt doorgelezen. Het ligt vaak nog weken thuis op tafel, waardoor niet alleen bezoekers van onze voorstellingen het boekje zien, maar ook bekenden van de bezoekers.

Wil je een advertentie in ons programmaboekje? Dit zijn de opties:

  • 1/8 pagina: 25 euro, formaat 74 x 52 mm (lengte x breedte)
  • 1/4 pagina: 50 euro, formaat 105 x 74 mm (lengte x breedte)
  • 1/2 pagina: 75 euro, formaat 148 x 105 mm (lengte x breedte)
  • 1/1 pagina: 150 euro, formaat 210 x 148 mm (lengte x breedte)

Let op:

  • Vul hiernaast het formulier in.
  • Advertenties aanleveren als digitale bestanden met een minimale resolutie van 300 dpi en als PDF bestand, JPEG bestand of PNG bestand. Dat betekent dat het bestand al snel 1MB groot moet zijn om geschikt te zijn voor drukwerk. Graag de bestanden versturen via WeTransfer naar pr@zwolsmuziektheater.nl
  • Deadline voor het aanleveren is 1 februari 2023
  • De factuur wordt achteraf per e-mail verzonden.
  • De betaling moet uiterlijk 15 februari 2023 op de rekening staan van het Zwols Muziektheater, anders kan de advertentie helaas niet worden geplaatst. (IBAN NL33 RABO 0170 7946 36, t.n.v. Zwols Muziektheater)

Net als vorig jaar bieden wij naast advertenties in diverse maten ook de gelegenheid om een banner op onze website te plaatsen. Deze banner blijft een jaar lang op onze website zichtbaar. De banner is uitsluitend te verkrijgen als er ook een advertentie in het programmaboekje wordt geplaatst.

  • Banner: 50 euro, formaat 150 x 300 px (lengte x breedte)

Heb je vragen over de bovenstaande advertentiemogelijkheden, neem dan contact op via ons contactformulier of mail naar info@zwolsmuziektheater.nl.

Betaalwijze: 14 dagen na ontvangst nota. Uw advertentie wordt geplaatst als de factuur is voldaan. U ontvangt de factuur per mail tenzij u anders aangeeft. Penningmeester: Thom van Kekem, email: penningmeester@zwolsmuziektheater.nl

U ontvangt het programmaboekje met uw advertentie begin april 2023.