HOOFDSPONSOR

Artistiek Team

 

Het artistieke team van het Zwols Muziektheater bestaat uit een dirigent, een regisseur, een choreograaf en een repetitor. Samen zijn zij verantwoordelijk voor het eindresultaat van de productie.

 

Dirigent: Mip van der Heide, pianist, koordirigent en componist begon op zesjarige leeftijd met pianospelen. Aan het ArtEZ Conservatorium te Zwolle behaalde ze in 1992 haar diploma voor Docerend Musicus 'Hoofdvak Piano'. In 1998 heeft zij de applicatieopleiding 'Koordirectie voor vakmusici' van het SNK te Nijmegen met succes afgesloten. 

Mip is sinds mei 2014 dirigent van het Zwols Muziektheater. Daarnaast heeft zij de muzikale leiding over de koren Swingshift en De Koor, geeft zij pianoles en arrangeert en componeert zij muziek voor andere koren.

Meer informatie over Mip: mipvanderheide.weebly.com

 

Regisseur: Timothy Kok is al op jonge leeftijd besmet geraakt met het ‘theater-virus’, en hij heeft zich doorontwikkeld tot regisseur voor het muziektheater. Van circa 20 muziektheaterproducties heeft Tim de regie mogen voeren. Hoewel de producties zeer uiteenlopend waren, kenmerkten zij zich door zijn visie op ensemblewerk en functionele decors.

Naast de uren die Tim in en rond het theater aan het werk is, is hij werkzaam in het basisonderwijs.
Tim is vanaf 2017 de regisseur van het Zwols Muziektheater.

 

Choreograaf: Sabrina Tiebosch, choreografe, docent. Na de dansacademie van Lucia Marthas heeft Sabrina 15 jaar professioneel in Musicals gestaan; van Saterday night fever tot Musical award gala's. Sabrina heeft geacteerd, gepresenteerd en gezongen achter diverse artiesten. Daarnaast werkt ze als docent bij dansscholen, verenigingen en op scholen. Naast dit alles is Sabrina ondernemer en is ze moeder van twee kinderen.

 

Reperitor: Jisk Lieftink studeerde piano aan het ArtEZ Conservatorium in Zwolle en heeft in juni 2011 zijn master afgerond. Jisk geeft regelmatig solo-optredens, maar ook in ensemble- of duo-verband.  Hij geeft pianoles in zijn eigen lespraktijk in Zwolle. Op dit moment timmert Jisk ook aan de weg als vlogger en live met zijn pianoversies van verschillende hardstyle nummers onder de alias Hardstyle pianist.

Vanaf september 2011 is Jisk als repetitor verbonden aan het Zwols Muziektheater.

Meer informatie over Jisk: www.jisklieftink.nl