HOOFDSPONSOR

Leden


 

Vereniging:

Het Zwols Muziektheater bestaat uit ongeveer vijfenveertig enthousiaste leden met een bovengemiddelde zangkwaliteit. Alle leden zetten zich flink in om de productie te laten slagen. Elke woensdagavond repeteren we  in Domusica aan de Radewijnsstraat in Zwolle. Dit zijn afwisselend spel-, zang-, bewegings-repetities. In de laatste weken voor de productie repeteren we op zaterdag met het begeleidingsorkest/band. De grotere rollen repeteren ook op donderdagavond.

Lidmaatschap:

Het Zwols Muziektheater is een dynamische vereniging die zich steeds weer versterkt met nieuwe leden. Hierdoor blijft de vereniging levendig. Nieuwe leden zijn op de eerste plaats enthousiast om een voorstelling op de planken te brengen. Verder vinden ze het leuk om goed te zingen, te bewegen en te acteren. De leeftijd is bij voorkeur tussen de 18 en 55 jaar oud. Verenigingsleden betalen een contributie van € 25,00 per maand.

Wil je vrijblijvend een keer komen kijken op de repetitieavond? Je bent van harte welkom! Je kunt hiervoor mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..