Informatie

Het Zwols Muziektheater is op zoek naar bassen en tenoren. Kun je zingen, acteren en dansen en lijkt het je gaaf om mee te spelen in Cyrano meld je dan aan via info@zwolsmuziektheater.nl

Een stemtest bepaalt of je mee kunt doen en bij welke stemgroep je mee gaat zingen.

Op dit moment is er voor sopranen en alten een wachtlijst. Voor de komende productie is geen ruimte meer in het ensemble.

Je kunt wel auditeren voor een hoofdrol! Houd voor de data van de presentatieavond en de audities de website en/of de socials in de gaten. Bij gelijke geschiktheid gaan eigen leden voor bij het verkrijgen van een hoofdrol.

Wil je graag meer informatie over lidmaatschap, wachtlijst e.d. mail dan naar info@zwolsmuziektheater.nl

Elke woensdagavond repeteren we van 19:45 uur tot 22:15 uur in Domusica. Een musical bestaat voornamelijk uit zang, acteerwerk en dans. Om een kwalitatief goede productie neer te zetten, zijn de repetities intensief, maar daardoor ook uitdagend en bovenal heel leuk!

Soms is er op donderdag een (solisten)repetitie. In de laatste weken voor de optredens zijn er ook repetities op zaterdag of zondag, om de hele musical of een hele akte te doorlopen. In het repetitieschema is duidelijk te zien wie wanneer verwacht wordt.

In schoolvakanties wordt er niet gerepeteerd.

Lidmaatschap

Voor een lidmaatschap van het Zwols Muziektheater betaal je contributie. Dit geld is onder andere nodig voor het huren van het theater, decor, kleding, attributen en andere kosten die gemaakt moeten worden voor een productie.

De minimumleeftijd om lid te kunnen worden is 14 jaar.

Privacyverklaring

Klik hier voor onze privacyverklaring.

Scroll naar boven